bittah.com!~ What servers are you playing on?

Tribes 1, Tribes 2 and Midair gaming hub for the Australia and New Zealand communities.
We don't mention vengeance or ascend.

bittah:// Community / Games / 

Moderator: Super Moderators

Discord

62
Online now

Midair

9
Playing now
  • Recent Topics
1 2 3 4 5

Post » Wed Jun 15, 2005 10:31 am

What servers are you playing on?

Where do most of the non-newbs here play?

I'm increasingly trying to play as Commander.

Failing that as a Squad Leader.

Failing that in a squad that has at least half a clue about objectives.

Unfortunately I find I'm usually on a server with idiots screaming "YOU FUCKING SUCK GK I NEED AN ARTILLERY [email protected]#$%^" when the arty has been down for 5 minutes and I've been assigning orders to get it repaired. Oh yeah and with only 1 squad because noone seems to appreciate how fucking frustrating it is to try to cover the entire map with 4 people....

:D

Would be nice to play with at least a few people who understand the game slightly more than the headless chickens out there.
KFC
bittah, jaded, anti social freak
bittah, jaded, anti social freak
 
Posts: 8733
Joined: Fri Jul 05, 2002 11:01 pm
[ignore]

Post » Wed Jun 15, 2005 11:19 am

looking into getting a private server up
Plasma
Administrator
Administrator
 
Posts: 4172
Joined: Mon Jun 24, 2002 10:51 pm
[ignore]

Post » Wed Jun 15, 2005 11:23 am

Awesome. Thanks for that.

In the meantime I take it that most are on GA / Internode?

Any favourites or is it mainly pot luck?
KFC
bittah, jaded, anti social freak
bittah, jaded, anti social freak
 
Posts: 8733
Joined: Fri Jul 05, 2002 11:01 pm
[ignore]

Post » Wed Jun 15, 2005 11:25 am

I play on GA when I do play.

The 16 player games are fun, I hate having all these vehicles flying around in 32/64 player mode.
Plasma
Administrator
Administrator
 
Posts: 4172
Joined: Mon Jun 24, 2002 10:51 pm
[ignore]

Post » Wed Jun 15, 2005 11:48 am

GA or node but i just play on any server i can get a free spot ont hey are all so chocker full atm..

Also i saw bahaal and some ava guys playign on the GA pug server last night any idea what the PW is for that server? or was that a actuall pug?
Larno
banhammer
banhammer
 
Posts: 3468
Joined: Tue Jun 25, 2002 1:55 am
[ignore]

Post » Wed Jun 15, 2005 12:51 pm

its for the battlefield elite (aka, retarded)
sulls
bittah freak
bittah freak
 
Posts: 1741
Joined: Mon Jun 24, 2002 10:44 pm
[ignore]

Post » Wed Jun 15, 2005 1:11 pm

the pw is termpug

no its not a pug server as there is no tourney mode in the demo, its just a locked server and generally no better than any of the other unlocked servers.
Raiden
bittah
 
Posts: 1073
Joined: Wed Jun 26, 2002 6:06 pm
[ignore]

Post » Wed Jun 15, 2005 1:35 pm

the pw is termpug

no its not a pug server as there is no tourney mode in the demo, its just a locked server and generally no better than any of the other unlocked servers.
yeah i agree raiden, although i have had some really good maps on it
anticz
annoyed
 
Posts: 592
Joined: Fri Jan 09, 2004 1:44 pm
ICQ: 24040851
[ignore]

Post » Wed Jun 15, 2005 1:46 pm

heheh, i blew up you artillery GKFC 8-)
jazzymcsleazy
bittah freak
bittah freak
 
Posts: 1576
Joined: Tue Jan 20, 2004 12:45 pm
Location: scips
[ignore]

Post » Wed Jun 15, 2005 3:33 pm

Yeah thanks.

And I then had to explain to 30 players how I couldn't organise an artillery strike while it was down and noone would repair it. :dev: :dev: :wink:
KFC
bittah, jaded, anti social freak
bittah, jaded, anti social freak
 
Posts: 8733
Joined: Fri Jul 05, 2002 11:01 pm
[ignore]

Post » Wed Jun 15, 2005 4:33 pm

Re: What servers are you playing on?

Where do most of the non-newbs here play?

I'm increasingly trying to play as Commander.

Failing that as a Squad Leader.

Failing that in a squad that has at least half a clue about objectives.

Unfortunately I find I'm usually on a server with idiots screaming "YOU FUCKING SUCK GK I NEED AN ARTILLERY [email protected]#$%^" when the arty has been down for 5 minutes and I've been assigning orders to get it repaired. Oh yeah and with only 1 squad because noone seems to appreciate how fucking frustrating it is to try to cover the entire map with 4 people....

:D

Would be nice to play with at least a few people who understand the game slightly more than the headless chickens out there.
I play on the 64 internode with lowest ping at the time.
Karmat
bittah
 
Posts: 1082
Joined: Fri May 14, 2004 8:14 pm
[ignore]

Post » Wed Jun 15, 2005 5:28 pm

I play on node
Vormund
calm
 
Posts: 152
Joined: Thu Sep 04, 2003 6:39 pm
[ignore]

Post » Wed Jun 15, 2005 6:47 pm

Intrnode.

Teamwork is infinatelybetter than on GA.
mentasm
calm
 
Posts: 168
Joined: Mon Feb 14, 2005 10:47 pm
ICQ: 5091472
[ignore]

Post » Wed Jun 15, 2005 7:12 pm

Internode GA and OGN.
doopy_loopy
bittah, jaded, anti social freak
bittah, jaded, anti social freak
 
Posts: 8984
Joined: Tue Jun 25, 2002 7:13 pm
[ignore]

Post » Wed Jun 15, 2005 7:22 pm

Very fucking few since this stupid 12 min time limit came on

12 minutes isn't enough to do anything
HandsomeDave
bittah
 
Posts: 1451
Joined: Wed Feb 26, 2003 12:13 pm
ICQ: 112904378
Yahoo Messenger: No
AOL: No
[ignore]

Post » Wed Jun 15, 2005 7:59 pm

I've been comming quite a bit lately. It's really not that difficult, got nothing on comming Natural Selection or something like that. To start off try just grabbing engineer and going prone somewhere near the arty/uav shack/radar and concentrating 100% on comming.

Scan has quite a low cooldown so just use it pretty much whenever it's available, when a friendly flag turns white drop arty on it, when teammates are capturing a flag drop supplies on them, when teammates are advancing on a flag drop a UAV on it, when teammates are fighting for a flag zoom in and spot enemies for them.

Other than that it's simply responding to requests (right click: accept/deny), and if you're in the action while comming (please don't do this when driving a vehicle with teammates in it, it's really annoying stopping every 5 seconds so you can survey the battlefield) remember that you can drop a supply crate on top of any of your assets (arty/uav/radar) to repair them (atleast to a functioning level) since I'm yet to find someone who will respond to a repair order.
Sirius
bittah
 
Posts: 813
Joined: Wed Jun 26, 2002 6:24 pm
[ignore]

Post » Wed Jun 15, 2005 11:31 pm

you can drop a supply on your asset and it'll repair?
doopy_loopy
bittah, jaded, anti social freak
bittah, jaded, anti social freak
 
Posts: 8984
Joined: Tue Jun 25, 2002 7:13 pm
[ignore]

Post » Thu Jun 16, 2005 12:14 am

that is correct
mentasm
calm
 
Posts: 168
Joined: Mon Feb 14, 2005 10:47 pm
ICQ: 5091472
[ignore]