bittah.com!~ Htf do i change my name?

Tribes 1, Tribes 2 and Midair gaming hub for the Australia and New Zealand communities.
We don't mention vengeance or ascend.

bittah:// Community / Games / 

Moderator: Super Moderators

Discord

57
Online now

Midair

8
Playing now
  • Recent Topics
1 2 3 4 5

Post » Mon Jun 13, 2005 10:57 am

Htf do i change my name?

Or add a clan tag for that matter?

Without getting a new email addy and starting from scratch. :)

Thanks in advance. :)
discuit
annoyed
 
Posts: 544
Joined: Wed Jun 26, 2002 8:41 am
Location: Scotland
[ignore]

Post » Mon Jun 13, 2005 11:59 am

sup discuit, how's things over there?

I couldnt work out how to do it either, so i just created another account.

Plasma reckons 'game.changePlayerName' should work, but it did'nt for me.
/2aven
unsettled
 
Posts: 415
Joined: Wed Jun 26, 2002 11:11 am
Location: Study
[ignore]

Post » Wed Jun 15, 2005 3:01 am

its just fan fucking tastic how it says 'acount name ' when you create one with NOTHING to say thats your fucking player name

fuck dice are retarded

that and their key setup screen proves that.
WerTicus
annoyed
 
Posts: 647
Joined: Sun Aug 15, 2004 4:00 pm
[ignore]

Post » Wed Jun 15, 2005 10:25 am

well maybe if we all kick up a great big stink about it, they might consider fixing it.

By VUG's policies, and if BF2 sells good....... :P
Neo
bittah tardleader
bittah tardleader
 
Posts: 3037
Joined: Mon Sep 16, 2002 2:49 am
ICQ: 97306097
[ignore]